Start

Linklijsten:

petworld linklijst
wildlife linklijst
homepages
andere linklijsten
Overig en goede doelen
plaats mijn link

 

 

Linklijst Huisdieren

Uw link ook in deze lijst? Klik hier. 

 

Beoordeling: schaal 1 tot 5

Naam site Onderwerp Beoordeling Commentaar
Konijnen.nl Konijnen Mooie, uitgebreide site. (bijna) altijd actueel en zeer volledig. Door de combinatie met een goede SOS-service geef ik deze site een 100% score!
Huisdieren info Algemeen Prachtige uitgebreide dierensite met een grote diversiteit aan informatie over de meest uiteenlopende huisdieren. Zeker een bezoekje waard!
Vrijkonijn Konijnen Minder compleet dan Alles over konijnen. Verder soortgelijke informatie.
Kattenweetjes Katten Site zit mooi in elkaar, actueel en met alle informatie die je nodig kunt hebben. 
Katten encyclopedie Katten Kwaliteit is goed, kwantiteit is normaal. Toch 4 pootjes omdat je er als katteneigenaar veel aan zult hebben.
De Kattensite Katten Mooie site, blijft alleen op medisch gebied achter tov de kattenencyclopedie.com. Dus, een half pootje minder.
De hamster Hamsters Alles voor de hamster op 1 pagina. Een perfecte site om van alles iets te weten te komen.
Konijnen-knaagdieren Konijnen & knaagdieren Mooie website met heel wat informatie van hoge kwaliteit. Alleen teveel gebaseerd op verouderde informatie, waardoor sommige pagina's onjuiste informatie bevatten. (oa. konijnen info)
De chinchilla Chinchilla's Mooie site over de chinchilla, dat wel. Informatie is aardig up-to-date, maar soms iets te veel gebaseerd op de oude theorieŽn. Je vindt hier wat je ook in de boekjes vindt.
Dieren en rassen Algemeen Complete rasinformatie, maar helaas geen informatie over geschiktheid voor bijv. gezinnen met kinderen. Foto's soms aanwezig, informatie soms veel, soms zeer weinig.
Walkyourdog Honden Mooie site met veel informatie over het meenemen van de hond als u weg gaat (bijvoorbeeld op vakantie). Biedt hiervoor veel informatie en is daardoor zeer bruikbaar. Wilt u uitgebreide informatie over een specifiek onderwerp, dan zit u hier niet goed. 
Bordercollie passion Honden Een half homepage, half informatieve site. 3 pootjes omdat een gedeelte van de informatie alleen voor leden is (= overigens gratis) en de informatie soms wat beperkt is.
Gerbil informatiepagina Gerbils Ik weet niet genoeg over de gerbil om een oordeel te geven over de kwaliteit van de informatie, maar lijkt betrouwbaar. Voor de kwantiteit 3 pootjes...
Caviaria Cavia Hier is heel moeilijk gedaan met HTML... met beperkt resultaat.  Informatie is nog best aardig.
De knagers Knaagdieren Een homepage met heel wat informatie. In verhaal vorm (is wat onoverzichtelijk) opgezet. Je moet er van houden...
Hondenland Honden Onderscheid zich niet door unieke informatie op 't web, maar biedt wel veel informatie.
FR Chinchilla's Chinchilla's Hoewel de reclame uiterst irritant is, is de site verder zo slecht nog niet... Maar toch wat beperkt in de informatie. 
Ik zoek een rat Ratten Een mooie lay-out en het idee is goed, helaas blijft ook hier de kwantiteit wat achter. Maar ik heb hoop voor de toekomst.
Alex's Salamander shed Salamanders    (als huisdier) Leuke site over het houden van salamanders als huisdier. Niet zo groot, vandaar de 2 pootjes, kwaliteit is goed.
Kittenbemiddeling - Raskittens.com Katten

nvt

Advertentiesite voor (ras)kittens, katten en dekkaters. Tevens links naar oa cattery's en informatie over diverse onderwerpen.
Dierennieuws Algemeen

nvt

Een website die voornamelijk huisdieren behandeld. De informatie wordt vaak ingezonden door webmasters van andere sites, daarom geen beoordeling.
Dierenforum.nl Algemeen

nvt

Prachtig dierenforum, waar ik zelf ook actief op ben. Niet te beoordelen, maar waarschijnlijk Nederlands beste dierenforum!

 

Over de beoordeling van websites valt niet te corresponderen. Webmasters kunnen via een e-mail verzoeken om hun site uit de lijst te verwijderen. 

 

Terug naar overzicht linklijsten

 

 

 

Copyright ©   |   Disclaimer   |   Contact   |   Gastenboek   |  Linklijst   |   Linkruil