Start

Linklijsten:

petworld linklijst
wildlife linklijst
homepages
andere linklijsten
Overig en goede doelen
plaats mijn link

 

 

Linklijst Wildlife

Uw link ook in deze lijst? Klik hier. 

Beoordeling: schaal 1 tot 5 

Naam site Onderwerp Beoordeling Commentaar
Natuurbeleving Europese dieren Prachtige site, veel mooie foto's gekoppeld aan veel informatie. Veel foto's van Het DierenRijk zijn afkomstig van deze site. Dank daarvoor!
Ecologie bibliotheek Algemeen Mooie site, veel informatie. Als alle foto's het gewoon goed deden en alles iets overzichtelijker was, had de site een pootje extra gekregen.
Wilma's kikkersite Kikkers Een mooie en uitgebreide site over kikkers. Er is altijd wel wat op te merken, maar deze site valt echt onder de aanraders.
Zeedieren Zeedieren Mooie uitgebreide site, zeker aan te raden! Mooi beeldmateriaal. 
Onderwaterbiologie Zeedieren Zelfde soort als de site 'zeedieren', informatie is ook voornamelijk van dezelfde persoon afkomstig.
Animal World Algemeen Grote website, met veel informatie. Erg soortgericht, dat wel. Kwaliteit is wisselend, vooral wanneer we kijken naar de volledigheid. 
Diepzeevissen Vissen Duidelijk en mooi over een onderwerp dat zelden goed wordt belicht. Niet echt groot, maar zeker een bezoekje waard!
WNF Dierenbibliotheek Algemeen Zeer veel dieren en betrouwbare informatie. Echter zeer beknopte informatie.
Garden Safari Kleine dieren Moeilijk te beoordelen. Veel prachtige foto's en daar draait deze site dan ook om. Informatie is een bijzaak en is dus beperkt.
Berggorilla's Gorilla's Site over de berggorilla's. Je vindt hier informatie, tracking tips, foto's en links. Niet echt groot, maar voor de geďnteresseerden zeker een bezoekje waard!
WiJa Natuurfotografie Algemeen Ook moeilijk te beoordelen. Misschien ook wel een té lage beoordeling... Mooie foto's maar op een wat kleiner formaat.
Het laatste continent Antarctica Mooie site, maar in zijn diereninformatie wat beperkt. Wat er is, is goed.
Bernice's kikkerhomepage Kikkers Echte homepage, beetje informatie en wat leuke extra's. Voor informatie voorziening te beperkt.
Het regenwoud Regenwoud Kleinschalig, bevat geen aanvullende informatie op deze site (www.allesoverdieren.nl.tt) 
Orang-oetan infopagina Orang-oetans Kleine site, wel goede sfeer. Leuk voor orang-fans. Voor de echte informatievoorziening moet je ergens anders naar toe.

 

Over de beoordeling van websites valt niet te corresponderen. Webmasters kunnen via een e-mail verzoeken om hun site uit de lijst te verwijderen. 

 

Terug naar overzicht linklijsten

 

 

 

Copyright ©   |   Disclaimer   |   Contact   |   Gastenboek   |  Linklijst   |   Linkruil